Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 10. marraskuuta 2011

Punainen pallukka

jormas: Neljäkymmentäviisi vuotta sitten olin Amer-Tupakalla tai kuten termi silloin kuului "Bostonilla töissä" Olin traktorin apumies ja haaveilin traktorikuskin ammatista, kun vaan saisin traktorin ajokortin. No, kortin sain.....ja lopputilin. Neuvoin kuulemma liikaa traktorinkuljettajia, joten sama vika oli jo silloin kuten Nytkin. Nyt tosin en pääse pahemmin neuvomaan, kun ei ole kovin lähellä tuota elävää työyhteisöäkään. Ameriin liittyy vieressä olevan kuva ja vaikka en ole ketään saanutkaan vastaamaan kuva-arvoituksiini, ei se estä yrittämästä. Eli mikä laite on kuvassa? Vastatkaa kommenttina ja valitkaa "Nimetön", niin ei tarvita mitään kirjautumisia.

Jos omaa samantapaisen suuvärkin kuin itselläni on, on myös kestettävä sen mukaista huumoria ja leikinlaskua. Joku tai ei kuka tahansa joku, vaan vuosia tuntemani ja arvostamani toiminnanjohtaja ehdotti yhden jos toisenkin kuullen Sininauhaliiton Kampin tilaisuudessa, että kun sinulla ei Soini tällä erää ole paljon maskottia suurempaa roolia työelämässä, niin eikö joku voisi järjestää Sininauhaliiton tapaisen keräyskampanjan, jossa jokainen osallistuja saisi Soinin näköisen maskotin. Tähän lisäsin, että aivan. Ja kun otetaan ulkonäköni huomioon, niin keräys tai ainakaan näköiseni maskotti ei olisi tarkoitettu alle kuusitoistavuotiaille lainkaan.

Tänään jatkettiin myös Jokilaaksossa talveen varustautumista ja muutin muun muassa sähkösopimukseni tuulisähkösellaiseksi. Ja koko Kanikonttorin henkilökunta selvisi loistavasti ensimmäisestä pakkasyöstä. Miinusta oli aamulla viisi pykälää.
Vaunukotihankkeessa on tultu hieman takaisin niin sanotuilta harharetkiltämme ja palasimme enemmän lähtöruutuun. Aion neuvotella virolaisten valmistajien kanssa, jos vaunu Samarian lisäksi tehtäisiin Tallinnassa, mutta mahdollisesti Suomessa tehdylle alustalle. Joten homma etenee. Vaikealla polulla on se hyvä puoli, että jos joskus saamme valmista, ei ole kilpailijoitakaan hetkeen ainakaan samalla tuotteella.

Minä muuten arvostan sitä, että joku jengi töhrii tai teippailee autoja, jotka ovat pysäköity invapaikoille ilman asianmukaisia lupia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selvä -70 luvun kellokorttijärjestelmä. Työajanseurantaa?

Tuosta autojen teippailusta tuli mieleen, että vaikka siitä nyt onkin uutisoita enemmänkin niin muistan jokunen vuosi sitten törmänneeni invapaikalle pysäköityyn autoon josta joku oli ottanut toisen puolen renkaat irti, nostanut katolle ja jättänyt tuulilasiin lapun, jossa sanottiin "Koitapa sinäkin vaihtaa paikkaa ilman jalkoja."

Anonyymi kirjoitti...

Inva-autopaikkajuttu oli hyvä, mutta arvaus meni metsään. Yritä uudelleen. T. jormas