Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 27. helmikuuta 2020

Sari Rinne.....

Harvoin kirjoitan myönteistä blogia kenestäkään henkilöstä. Nyt sen teen. Aiheen siihen antoi Sari Rinne.

Eilen kirjoitin Elämän tähden logosta, sen eri elementtien merkityksistä ja sen tekijästä. Yllättäen sain palautteen, joka ansaitsee tulla jaetuksi oheisena kuvankaappauksena.

Viestin sisältö on minulle parasta Saria, joka tuikkii auringonvaloa itselleni silloinkin, kun hetkeni on muuten harmaa. Myönteistä elämänasennetta ja aktiivisuutta.

Ehkä on hyvä, ettemme ole jokapäivän tuttuja, vaan jotain muuta. Se on minulle ekstraa. Jotain sellaista, jota ei arkeeni moni pysty tuomaan. Törmäilemmekin toisiimme sen verran harvoin, ettei ole ollut tarvetta olla juurikaan eri mieltä. Siihenkin raaka-aineita olisi meillä molemmilla.

Tässä yksi esimerkki erimielisyydestä. Olen aivan ehdottomasti sitä mieltä, että Sarin pitäisi asettua kuntavaaleissa ehdokkaaksi. Aivan yhtä varmasti hän sanoo minulle EI EI ja EI.

Kun en juuri koskaan lupaa kuin sen minkä pystyn pitämään, en nytkään voi luvata hänelle kuin varman läpimenon. Puolueesta riippumatta 🤣🤣.

Lupaan kyllä toisenkin asian. Äänestäisin häntä, vaikka hän olisi poliittisesti mitä tahansa. Äänestäisin siksi, että hän on ylivoimainen ykkönen omassa maailmassani positiivisen mielikuvan luojana kotikunnastamme Tuusulasta.

Kun sosiaalisessa mediassa on valittajia valittamisen jälkeen aina kevään koirankikkareista lähtien, on mukavaa, kun joukossa on myös myönteisten asioiden tekijöitä ja puhujia.

Tässä yksi esimerkki. Luulen, että Sari löytäisi kanssani lumettomasta talvesta ainakin yhden, saman hyvän puolen. Nyt keväällä, kun koiranpaskakeskustelu on jo alkanut, ei etelässä paljastu läjiä lumen alta, kun ei ole lunta 😂😂.

Ei kommentteja: