Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Podcast ja Elämän tähden ry

jormas: Jonkun aikaa on mielessä pyörinyt kuinka hyödyntäisimme tai ainakin jakaisimme yli 2000 blogikirjoitusta, jotka olemme päiviksen kanssa kirjoittaneet.

Mielessä on ollut tehdä mieleisistä kirjoituksista kirja ja jakaa sitä vaikkapa lahjoina tutuille ja tuntemattomille tai muuten vaan.
Jonkun verran tai itse asiassa aika paljonkin olemme linkittäneet blogejamme ylläpitämillemme sosiaalisen median sivuille. Lähes poikkeuksetta foorumi on silloin ollut Facebook.
Sitäkin on tullut pohdittua olisiko joku lehti niistä kiinnostunut julkaisumielessä. Mutta minkään eteen emme ole tehneet mitään.

Mutta ehkä nyt tai lähiaikoina on sen aika, sillä haaviin on tarttunut sana podcast. Mitä kaikkea se on, siitä voisi kirjoittaa pitkänkin kirjoituksen. Mutta miksi nähdä moista vaivaa, sillä kärryille voi päästä tätäkin linkkiä klikkaamalla.

Ehkä perustamme kyseisen, niin sanotun radioaseman ja luemme tai luetutamme blogejamme sinne. Mutta podcast voi olla paljon muutakin, josta päivis sai esimakua Thaimaassa. Olkaa hyvät, linkin takana.

Ei kommentteja: