Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 24. helmikuuta 2018

Chiang Rai

jormas: Elinen karautettiin vietnamilaisella lentoyhtiöllä Thaimaan "Lappiin", tarkemmin Chiang Raihin, lähes Burman tai Myanmarin rajalle. Matkanakin se vastaa kuin matkustaisi Tuusulasta Lapin portille.

Kaikki meni loistavasti. Oma jännityksensä oli yöllä hipsutellessa pimeässä ison talon toiselle puolelle toilettiin, kun illan viimeiset evästykset yötä varten olivat, jotta pikkuisen kannattaa katsoa mihin astuu, ettei astu skorpionin päälle. Ovelta vielä isäntä sanoi, että sama tilanne on kobrien kanssa, jos menette yöllä hoidettuun puutarhaan kävelemään. Ovat kuulemma aina joskus tappaneet koiran, joita on talossa seitsemän vartioimassa yöuntamme.

Illalla suuntasimme vielä naapurikaupungin viikottaisilla markkinoille, joilla riittikin erilaisuutensa ansioista katsottavaa. Lähes tyystin puuttuivat muun muassa valkolaiset, joita voi kai kutsua myös farangeiksi. Eikä ollut kyllä muitakaan turisteja. Hieno kokemus. Tähän laitan muutaman kuva jossain vaiheessa. Aina proteiinipitoisista muurahaisenmunista alkaen.

Ei kommentteja: