Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 22. joulukuuta 2017

Kaiken maailman järjettömyyksiä

jormas: Hankintoja voi monesti perustella järkisyin. Tai sitten niin, että keksii järkisyitä. Aivan oma lukunsa on sellaisten hankintojen perusteleminen itselle, jolloin jo hankkiessa tietää, että hankkeessa ei ole järkeä. Kuten esimerkiksi melkein kuuskasina uuden Harrikan ostaminen on.

Ostosta perustelin, että hankinta oli itselle annettu lupaus yli 30 vuotta sitten. Niin kuin olikin. Ja niin, että tähän ikään tullut omasta mielestä tullut tehtyä järkeviäkin hankintoja yhdelle miehelle yllin kyllin, joten eiköhän nyt ole yhden järjettömyyden aika.

Ehkä kuitenkin kaiken kruunasi oivallus, että olen sitten menossa minne tahansa Taivaanrannan ylisille tai sen taakse tai en minnekään, niin euroja ei sille matkalle saa mukaan.
Joten ostin niillä Harrikan, jonka lahjoitan ehkä Elämän tähden ry:lle, joka tehköön sillä sitten joskus mitä lystää.

Tänään tai oikeastaan jo toissapäivänä joulupukki toi sitten paketin, ei Korvatunturilta vaan Jenkkilästä, tarkemmin Kansasista pikkuisen etuajassa. Enkä malttanut olla avaamatta.

Pitkin päivää Pattayan HD-liikkeessä laitoimme pyörää ja lisävarusteita kuntoon päästäksemme koeajolle. Vain pieni selkänoja ja taakkateline puuttuvat, jotka eivät neitsytajoa estäneet. Oli mukavaa.

Pyörä on ensi vuoden mallia Sporster 1200 Custom, väriltään black tempest. Tällä hetkellä Thaimaan ainut, joten heti ei samanlaista tule vastaan.

Kerran kirjoitin eräästä Heikistä, joka sanoi, ettei hanki koskaan HooDeetä. Kysyessäni miksei, sanoi mies joka kerta vaihtaessa kuulostavan siltä kuin sellin ovi lonksahtaisi kiinni.

Tänään sitten pääsimme päiviksen kanssa testaamaan onko Heikin kertomassa perää. Ja kyllä vain, sen verran on perässäni tyrmien metallinen ovi sulkeutunut ja voin sanoa, että lonksahduksessa on paljon samaa.

Kertakaikkisen hieno ääni, joka kuvaa moottoripyöräilyä yleisemminkin oivalla tavalla. Sillä onhan vapaudentunne yksi oleellinen osa pyöräilyä.

Mutta on sitten pakana tai kristitty tai jotain siltä välin, on syytä muistaa, että "jos matkalla oleminen on kaikki, on perilläolo pettymys".

Ei kommentteja: