Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Thaimaan matkailua ja oleilua, osa 2

jormas: Toissapäivänä kirjoitin samasta aiheesta, mutten päässyt kuin ensimmäisen reissun loppuun.

Thaimaa, kuten monet muutkin lentomatkat jäivät vuosikausiksi Sininauhasäätiö vuosittaisia bonusmatkoja lukuunottamatta. Niistäkin kirjoitan ehkä joskus.

Matkakodillamme Peugeot skootteri mukana reissasimme vuosia senkin edestä aina Turkin Alanyaan saakka.
Mutta takaisin Thaimaahan, sillä se oli tulossa pysyväksi osaksi elämäämme.

Vuosien tauon jälkeen tein matkan Thaimaahan. Tällä kertaa yksin Pattayalle.
Tähän taisi innoituksen tuoda kaverini Hyvinkään seudulta, joka antoi vinkin View Taley 1:stä.
Kohtuu hinnalla, kohtuu asunto, kohtuullisella paikalla ja kylkiäisenä kolmeksi viikoksi skootteri kohtuullisella korvauksella. Kaikki oli, kuten puhuttu.
Mikä on näissä olosuhteissa kirjoittaa "puuta heinää".
Kun ensi kerran lähdin skootterilla kohti Pattayaa, pysähdyin muutaman sadan metrin päähän kadun reunaan ihmettelemään, että "voihan nenä, täällä ollaan, mutta koskaan en kyllä löydä takaisin mistä lähdin" . Mutta niin vaan osasin.

Ensimmäisellä reissulla käytin paljon aikaa yhteisen pesän etsimiseen, sillä seuraava reissu olisi yhteinen päiviksen kanssa.

Kiersin varmasti koko Jomtienin rannan läpi ja kävin monissa kohteissa pihalla, mutta myös sisällä aina asuinhuoneita myöten. Kyselin hintoja ja vaikka mitä loistavalla kielitaidollani sekä laskin ja punnitsin kokonaisuuksia.

Kohteeksi valikoitui PK-Resort, joka oli ja on vieläkin varsin ainutlaatuinen, vihreä keidas aivan kaupunkimaisen Jomtienin rannan tuntumassa. Siellä olimme yhdessä ainakin pari kertaa ja minä vähintäänkin saman verran yksin.

Sieltä myös vedin viimeisen kerran matkalaukut ehkä kilometrin päässä olevalle Pattaya Suomi-Seuralle, jonka yläpuolella tulisi olemaan Thaikotimme usean vuoden ajan. Mutta se on jo seuraavan tarinan aihe.

Ei kommentteja: