Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Ravintola Helmi, viihdepäällikkö Poju ja osaomistuskoira Niilo

jormas: Ravintola Helmi on viihtyisä Suomi-Ravintola, joka sijaitsee Thaimaassa, Jomtien ytimessä pääkadun varrella ja rannan läheisyydessä. Paikka on pärjännyt myös matkoja myyvien nettifirmojen vertailuissa.

Ravintolasta saa Suomi-ruokia, maukkaita pihviannoksia, erinomaisia hot wingsejä. Ja kun jano yllättää, sieltä saa myös kylmiä/kuumia drinksuja sekä aitoa Hartwallin lonkeroa. Annoksia, mitä ne milloinkin lienevätkään, on myös mahdollista saada mukaan.

Ravintolassa näkyy televisiosta Suomi-kanavat, lisäksi on laaja Suomi-karaoke kappalelista, loistava äänentoisto ja iso screeni. Siellä järjestetään erilaisia teema-iltoja kuten bingo, visa-illat, toivemusa-illat yms. Mahdollista on järjestää syntymäpäiväjuhlia sekä yksityistilaisuuksia omalla porukalla private-tilassa, jonne on mahdollista saada myös karaoke.

Poju, ravintola Helmen viihdepäällikkö
Kuppilaa isännöi ja emännöi oiva isäntä Petri Repo vaimonsa ja Poju-koiransa kanssa. Poju toimii myös ravintolan viihdyttäjänä. Isäntä on tullut minulle tutuksi Jomtienilla. Tutustuttuamme huomasimme meillä olevan enemmänkin yhteistä tartuntapintaa Manne TV:n Santerista ravintola Kaiffarin Kaj Mannerheimoon. Kelpo kavereita kaikki. Mukavaa ja arvokasta on, että Petri tukee myös Thamaassa koirien parissa tehtävää vapaaehtoistyötä

Ensi kautena ja tietty sen jälkeenkin Ravintola Helmi löytyy puolet suurempana 100 metriä lähempänä rantaa. Ja silloin tietysti palveluiltaankin entistä monipuolisempana. Mutta entinen Helmikään Petrin kuppilana ei lakkaa olemasta. Suomalainen, Thaimaata henkivä viidakkorumpuni nimittäin kertoo, että entiseen paikkaan tulee "Peten pizzeria". Pizzamestan nimen tempaisin hatusta, mutta hyvä näin, sillä suomalaishengessä palveluja tarjoavia yrityksiä on tuskin koskaan liikaa.

Osaomistuskoira ja poikamies Niilo
Tänään olin päiviksen kanssa tutustumassa Hyrylässä ensimmäistä päivää auki olleeseen jättikirppikseen ja vähän muuhunkin. Siitä tietoa löytyy tästä. Joka tapauksessa syrjäkorvalla kuulimme, kun vieressä keskusteltiin, että koira on Thaimaasta ja ensimmäistä kertaa Suomessa. Ja kun katsoimme, kysyi päivis, että ei kai vaan koira ole Poju? Kyllä vain, ravintola Helmen viihdepäällikköhän siinä oli "vieraan talutuksessa" koko persoonansa voimalla.

Meidän osaomistuskoira Niilo oli sangen innoissaan uudesta thaimaalaisesta ystävästään. Jopa siihen malliin, että alkoi ilmetä tarvetta ratkaista kuka näyttää koiramaailmassa kaapinpaikkaa Suomessa. Thaimaalainen mamukoira vai tuhansien tarinoiden tallinnalaisen katukoiran jälkeläinen.

Ei kommentteja: