Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kuntavaaleista edelleen

jormas. Olin kehnohkon henkilökohtaisen vaalimenestykseni jälkeen ajatuksissa, että tämä oli tässä elämässä tässä. Nyt on kuitenkin ajateltava asiaa uudemman kerran, koska Tuusulassa Vihreistä kaikki 3 valtuutettua ja 3 varavaltuutettua ovat naisia.

Vaikka en koskaan ole ymmärtänyt kiintiöpaikkoja, joudun/pääsen nyt sen kanssa painimaan sekä mahdollisesti kantamaan myös vastuuta ryhtymällä kiintiömieheksi. Sillä sain "vihreistä miehistä" eniten ääniä kotikunnassani´. Joten luottamushenkilöpaikalle tai -paikoille joudumme istuttamaan joka tapauksessa miehen tai miehiä. Jos siis onnistumme luottamuspaikkaneuvotteluissa. Sen suhteen olemme viisaampia viikon, parin sisällä.

Mutta kokonaisuuteen kuuluu myös kiittäminen, sillä ilman kuntalaisten ääniä ei asiaa kohdallani tarvitsisi lainkaan enää pohtia. Joten päätin eilen laittaa Keski-Uusimaan huomisen päivän täyspeittojakeluun kiitokset. Siihen en kirjoittanut, että "Ilmoituksen kiittämisestä maksoi ehdokas itse". Ja kuin pisteenä iin päälle, laitoin alla olevan ilmoituksen pyörimään myös lehden nettikaruselliin kolmeksi päiväksi. Karusellissa pyörimisestä maksoin 50 euroa. Sillä ei saa Santerin Päämajasta edes korillista alkoholitonta olutta.


Ei kommentteja: