Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. helmikuuta 2017

Sulassa sovussa

päivis: Pattayalla vietettiin Burapa-moottoripyöräviikon 20-vuotisjuhlia. Viikon muista tapahtumista emme juuri tiedä, mutta kaksipäiväinen viikonlopputapahtuma perjantaista lauantaihin tuli koluttua kahdesti eli olimme paikalla kumpanakin päivänä. Molempina iltoina olisi ollut tarjolla konsertteja useammallakin lavalla, mutta iltaunisina tulimme jo hyvissä ajoin kotiin.


Yksi tapahtuma-alueella olleista porteista.
 
Burapa järjestetään varsin lähellä nykyistä kotiamme, Chaiyapruekin varrella olevan Pattayan urheilukeskuksen alueella. Paikalle tulee moottoripyöräilijöitä Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Australiaa myöten. Thaimaalaisten lisäksi eniten näimme malesialaisia motoristeja, joista viimeksi mainitut tietysti olivat tulleet ajamalla paikalle. Saimme myös kutsun osallistua vuoden kuluttua Malesiassa pidettävään vastaavanlaiseen suurtapahtumaan.

Suurin osa ulkomaalaisista varmasti tuli Thaimaasta hankkimillaan pyörillä tai ehkä jopa ilman pyörää. Tapasin suomalaisen motoristin, joka kertoi, että oma pyörä oli rikki. Tosiasiassa lupsakan oloinen liivimies ei edes olisi ollut ajokunnossa. Yleiskuva tapahtuma-alueelta oli kyllä muuten varsin siisti. Vaikka olutta oli tarjolla, humalassa toikkaroivia ei juuri näkynyt. 
Malesialaispyörät olivat
hyvin edustettuina.

Ajattelin, että en kehtaa ajaa vajaa satakuutioisella Hondallani paikalle, joten hyppäsin Jorman Phantomin kyytiin. Se kun on sentään tällaisessa tapahtumassa vähän katu-uskottavampi, sillä oikeista moottoripyöristä varmasti eniten paikalla oli Harrikoita.

Mutta turhaan häpesin omaa "mopoani", sillä Burapa-tapahtumassa oli suuri joukko myös erilaisia mopoharrastajia. Emme varmasti ole koskaan nähneet niin hienoksi tuunattuja perusmopoja kuin nyt näimme. Myös vanhat Vespat ja muut vähemmän omituiset kaksipyöräiset sulautuivat ongelmitta kovan luokan pyörien ja pyöräilijöiden joukkoon.

Myös monen sortin liivimiehiä oli paikalla Hell's Angelsista ja Bandidoksesta alkaen. Mitään keskinäistä kahinointia emme paikalla nähneet. Poliisitkin olivat vain ohjaamassa liikennettä Chaiyapruekin varrella. Kaikki tuntuivat olevan sulassa sovussa keskenään ja aika moni lisäksi yöpyi tapahtuma-alueelle pystyttämissään teltoissa. Olisivatkohan olleet peräti soputelttoja.


Eri mc-kerhoilla oli omat osastonsa Burapa-moottoripyöräviikon tapahtumassa.
Hienojen ja vähemmän hienojen pyörien esittelyn lisäksi yksi tapahtuman
tarkoituksista oli hyväntekeväisyys. Motoristit keräsivät rahaa muun muassa
lasten koulunkäyntimahdollisuuksien edistämiseksi.
Burapassa kohtaavat myös vähän rupusemmat ajopelit.

Harley Davidsonin osastolla oli meillekin jo tutuksi tulleen paikallisen
Harrikka-liikkeen henkilökuntaa.
1 kommentti:

torpey clare kirjoitti...

Mikä hieno todistus, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni, vasta kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkaus, luottamus ja luottamus meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten täynnä avioeroa, myöhemmin erotimme. Vuosia avioeron jälkeen muutin eteenpäin ja yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua piti BaBa ogbogo - suuri ja erittäin henkinen mies joka heitti minulle rakkausloitsun ja sai EX: n palaamaan minuun 48 tunnin kuluessa. Olen hukkua, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa. +447440557868. Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös seuraavissa asioissa ...

(1) Lopeta avioero.
(2) Loppumattomuus.
(3) Onnea Spell.
(4) Avioliitto.
(5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.