Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Pattaya Suomi-Seura

jormas: Tänään pistäydyttiin Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla http://www.eurooppamarkkinat.fi/ Espoon Tapiolan keskustassa.

Paljon oli toritelttoja ja tavaraa esillä. Mutta alku oli ollut vaikea, näin sanoivat osastolla, jossa Pattaya Suomi-Seurakin on esillä. Tuuli nimittäin oli riepotellut toritelttoja oikein olan takaa parina ensimmäisenä päivänä.

Tässä myös vastaus epätietoiselle, joka kyseli, että saako paidan, jos maksaa jäsenmaksunsa jossakin muualla. Ei saa ja hinta jäsenyydelle paidan kanssa on 25 euroa. Mutta tilanne voi olla toinen, jos paitoja jää sen jälkeen kun markkinat ovat kesän aikana aikansa kiertäneet Suomea ristiin rastiin.
Mukavasti oli kävijöitä, mutta arvatenkin iltapäivällä alkanut sade verotti niistä osansa. Esillä oli myös http://www.siamoriental.net/fi/for-sale-and-under-construction/plaza.html
Sinne mekin Pattaya Suomi-Seurana hamuamme toimitilojamme. Etumaksut on maksettu ja kaikki näyttää siltä osin hyvältä.

Mutta milloin alkaa varsinaisesti rakentaminen?  Tätä tietoa saattaa kaivata moni. Niinpä soitimme markkinoilta rakentaja Timosen Juhalle, joka on vielä jonkun aikaa Suomessa. Hän sanoi, että kuokka isketään maahan heti, kun hän kesäkuussa palaa Thaimaahan.

Jos oikein muistan, on taloon tulossa myös sauna. Joten minä pohdin, että vienkö juhannuskoivusta tehdyn vihdan mukanani vai tyydynkö paikallisiin vihtomisriitteihin.

Ei kommentteja: