Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 6. toukokuuta 2014

Vielä vähän Bangkokista

jormas: Palaan Bangkokin maailmaan. Kävimme siellä parin päivän aikana siellä sun täällä.
Yksi kohde oli kauppakeskus Terminal 21 https://www.youtube.com/watch?v=N4QbGCrPOas.
Meille uusi tuttavuus. Siellä oli osastoja nimetty maailman eri kaupunkien mukaan ja sitä ne sitten henkivätkin varsin onnistuneesti.

Mutta sinne menemiseen oli aivan erityinen syy. Piti käydä toiletissa, sillä meille oli kerrottu, etta wc-pytyissä on jotain aivan erikoista. Ja niin olikin. Siinä oli sähköllä toimivia erilaisia toimintoja, joita kaikkia en edes ymmärtänyt. Erikseen näytti saavan takapuolen ja vähän muunkin pesua, huuhtelua ja niin edelleen.

Innostuin ehkä siksi tätä muistelemaan, kun päivis taisi joku päivää sitten kirjoittaa kuinka elämämme on helpompaa Thaimaassa. Voi ollakin, mutta ei kaikilta osin. Tosin pytyssä näytti olevan myös niin sanottu pöljäkytkin, josta arvatenkin huuhtelu tapahtuu normaaliin tapaan.
Ehkä kyseisen toiletin toiminnot on kuitenkin syytä opetella varmuuden vuoksi ennen vanhuutta ja mahdollista dementiaa, sillä Tuuskodon dementiaosaston senioireilta taitaisi jäädä pyllyt pyyhkimättä, jos oma tai vaihtoehtoisesti henkilökunnan kädet korvattaisiin Terminal 21:n automaattipesureilla.

Minulla on Pattaya-Jomtienilla ja Suomen Mäntsälässa aivan kelvollinen kaveri, jota kutsun Farmari-Ykäksi. Monestakin syystä, joista yksi on, että hänellä ja vaimollaan on jokunen kana ja kukko käsittääkseni pitämässä jöötä laumalle ja kanat hedelmällisenä. Nyt on kukko alkanut pitämään jöötä myös Ykälle, joten kukon laulu saattaa loppua. Löysin aiheeseen sopivan kuvan Bangkokista, jonka laitan tähän. Samalla tulee testattua, vieläkö Mäntsälän farmari lukee blogiamme.

Ei kommentteja: