Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Syntymäpäivä

jormas: Talven aikana on moni bongannut meidät Merikonttikotimme kanssa sosiaalisesta mediasta. Pari toimittajaa Tukholmasta oli yhteydessä ja he tulivat rapakon takaa kuvaamaan meitä, mielipiteitämme ja kotiamme Jokilaaksoon. Ohjelmassa enemmän tai vähemmän asiantuntijat keskustelevat Tukholman ja vähän Helsinginkin asunnottomuudesta ja sen hoidosta. Ehkä huvittavin yksityiskohta on ohjelmassa arkkitehti, jolle tärkeintä oli sanoa jotakin eikä se mitä sanoo. Hän tuntui tietävät Merikonttien epäkohdista, myrkkymaalista, kontin kesän ja talven käyttäytymisestä vaikka mitä. Pohti myrkkymaaleja, hikoiluja ja niin edelleen unohtaen, että laivat, varsinkin matkustajasellaiset ovat terästä. Lopussa hän sitten esitti konttikodista näkemyksiään, jotka ovat kyllä eri tellukselta. Mutta ehkä sinällään hyvässä ohjelmassakin voi olla jotain, jonka voi laittaa huonon huumorin piikkiin. Tässä linkki vajaan puolen tunnin ohjelmaan: http://www.svtplay.se/ei-saa-peittaa.

Mutta viimepäivien tähtihetkiin kuului kuitenkin 16. päivä ollut syntymäpäiväni. Lupasin mittavat tarjoilut samassa suhteessa kuin lahjapöydän antimetkin. No, se ammotti tyhjyyttään vaimoni päiviksen antamaa "Tie päättyy" liikennemerkkiä lukuun ottamatta. Kakun söimme siis kahtena päivänä kahden ja ei siinä kyllä vieraita olisi kaivattukaan. Lahja sinällään 64-vuotiaalle on oiva tienvarteen kiinnitettynä, että on syytä muistaa, että tie päättyy minulta  ja muilta aikanaan. Mutta taidan maksaa mukavat potut pottuina. Kun päivis joskus täyttää 60, taidan ostaa hänelle 60 nopeusrajoitusmerkin.

Kaiken kaikkiaan oli mukava huomata Facebookissa paljon onnitteluita ja onnittelijoita. Kiitos kaikille, sillä ne ilahduttivat isosti mieltäni. On se hyvä tai huono asia, mutta tämän hetken parhaat kaverini ovat nimeomaan sosiaalisessa mediassa.

Facebookiimme laitoimme pihapiiriin ilmestyneen oudon näköisen pienen puun alun tai muun kasvin, josta ei ole mitään käsitystä mikä lienee. Joten auttakaa minua ja kertokaa mikä tämä on: https://www.facebook.com/jormasoini.paivistranden?ref=tn_tnmn.

Ei kommentteja: