Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Haloo poliisit!!

jormas: Merikonttikotiajatus elää vahvana ja usko on vakaa, että hankkeemme poikii jotakin aivan uutta Suomen asumiseen ja käsitykseen ylipäätään kodista. Joskun aiemminkin olen nimittäin tainnut sanoa tai peräti kirjoittaa, että jos et asu kerros-, rivi- tai omakotitalossa, olet  Suomessa vailla vakinaista  asuntoa. Tähän olisi aika saada lisäys, jonka Merikonttikoti voisi tuoda. Se olisi hieman kevempi asumismuoto kuin edellä mainitut, mutta kuitenkin enemmän kuin siirtolapuutarhamökit. asuntovaunut ja -autot. Sen eteen teemme työtä ja kaikki apu ja ideat ovat enemmän kuin tervetulleita.

Palaan minäkin vielä päiviksen kannabismainintaan. Uskon kun hän sanoo, että se on huumekasvi, mutta mistä ainokainen on pihaamme ilmestynyt. Vai onko se ainokainen ja mitä ylipäätään pitäisi tehdä? Onko lukijoiden joukossa kenties poliisisetä tai -täti, joka ottaisi tämän onkeensa tai edes asiakseen, sillä kyseiset viljelmät eivät istu meidän henkeemme?

Olemme olemassa, mutta olemmeko kasveja?
Ja kun kasveista kirjoitin, niin jatkan samalla linjalla. Meillä on melkoisesti niiden joukossa maahanmuuttajakasveja, joten lähiaikoina meidän mailla ei taida muita asujia kasviheimoissa juuri ollakaan kuin muulta tulleita. Se vaan sopii, sillä olemme pitkämielisiä ja suvaitsevaisia niin lupiineille, karhunköynnöksille, isokierrolle kuin jättibalsameillekin. Koiran- ynnä muiden putkiakin täällä kasvaa melkoisesti, joten voi olla, että niidenkin joukossa on lainsuojattomia.

Päivällä tai oikeastaan kahtena käytin melkoisesti aikaa tekemällä ensi viikolla alkaville Syysrasteille nelisenkymmentä kysymystä. Tässä yksi tämän päivän blogiaiheeseen liittyvä: "Onko sieni kasvi, eläin vai kunnaltaan joku muu?

Ei kommentteja: