Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Merikonttikoti muistetaan Asuntomessuilta

päivis: Hyvinkään Asuntomessujen yleisöäänestyksiä ei vielä ole julkistettu tai en ainakaan ole niitä ole löytänyt. Messujen sivuilla olevasta, uusimmasta tiedotteesta kuitenkin voi lukea seuraavaa: "Tämä messukesä tullaan muistamaan perheiden näköisistä kodeista sekä vaihtoehtoisesta asumisesta, kuten PiiriHousesta ja merikonttiin rakennetusta asunnosta."

Tuon lauseen voi ainakin Merikonttikodin osalta allekirjoittaa. Viestejä rakennuksesta kiinnostuneilta tulee edelleen ja kuten Jorma eilenkin kirjoitti, asia on vireillä monella tapaa.

Joka päivä on tehty jotain valmistumisen edistämiseksi. Eilen saatiin osa sähköistä toimimaan toisessa kontissa. Tänään kasattiin taas yksi eteiskaappi. Ja nyt myös koti on vakuutettu. Pohjola suhtautui vakuuttamiseen luontevasti, päinvastoin kuin If, josta nyt on siirretty pois kaikki siellä olleet vakuutuksemme.

LVI-aiheet ovat vielä vaiheessa, joten Mulltoankaan testaamiseen ei vielä ole päästy. Sosiaalikontissa olevan Separettin käyttö siis jatkuu. Jos pitää nimetä joku asia, joka harmittaa, niin se on suomenkielisten käyttöohjeiden puuttuminen. En ymmärrä, miten laitteita voi edes myydä ilman kotimaisella kielellä olevia ohjeita. Kyse on kuitenkin niinkin monimutkaisista laitteista kuin kiertoilmauunista ja kuivausrummulla varustetusta pyykinpesukoneesta. Astianpesukoneen käyttöohjetta en ole vielä etsinytkään. Kone näyttää kuitenkin niin simppeliltä, että ehkä sen käyttö onnistuu ilman neuvojakin.

Ei kommentteja: