Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lunta tupaan

jormas: Vaikka termi "Lunta tupaan" ei oikein Pattayan koko ajan yli kolmenkymmenen plusasteen keleihin oikein istukaan, käytän sitä nyt, kun se sattui mieleen tulemaan. Ehkä päiviksen eilisen blogin kuva sai ajatukseni siihen suuntaan.
Joka tapauksessa en ole paljoakaan Pattayalta kielteistä kirjoittanut, kun ei ole sellaista juuri, varsinkaan häiriöksi saakka ollut.
Tänään oli kuitenkin toisin. Meillä kohta kolme vuotta kestäneeseen vuokrasopimukseemme on kuulunut vuokranantajamme, hotelli Soi Welcomen uima-allasosaston käyttöoikeus. Se on ollut oiva lisä ja itse asiassa minulle varsin tärkeä palanen kokonaisuudessa ja altaalla onkin tullut käytyä lähes päivittäin.

Vaan tänään tuli perässämme altaalle henkilökuntaa muutamin kappalein ja ilmeistä jo huomasin jonkun epämiellyttävän asian olevan edessä. Taisin tosin arvata asiankin etukäteen. Huoneen numeroa tivasivat, että kun allasta  käytätte.
Minulla oli huoneen numeron sijaan laminoitu altaankäytön lupalapun kopio, joka ei varsin ynseän sorttiselle johtajatterelle kelvannut. Harmitustani lisäsi, että koko allasosaston käyttöoikeus oli aivan oma ideani. Nyt ei auttanut, vaikka hain sopimusta mukana olleen Seuran puheenjohtajamme mukaan kehään. Hotellin boss piti päänsä sanoen, että koska korttini on kopio, niin se ei käy eikä riitä.
Mutta minkäs teet, aiemmin se on riittänyt ja alkuperäinen on Koto-Suomessa. Jos se löytyy, niin ensi syksynä, kun tulemme seuraavan kerran, minulla on se mukana.
Jos se ei aukaise silloinkaan altaan portteja, alamme katsella uutta paikkaa pariksi kaudeksi, kunnes oma valmistuu.

Juttu harmittaa, mutta toisaalta on huvittavakin olo, sillä alkuperäistä vuokra-aikaa ja allaslupaa olisi ollut jäljellä kaksi päivää. Että isot ovat murheet täälläkin.

Ei kommentteja: