Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. maaliskuuta 2013

Seven Seas

jormas: En ole varma onko tullut kirjoitettua kuinkakin tarkkaan, että aiomme sijoittaa tavalla tai toisella omaan asuntoon bahteja Pattayalle.

Siinä yhteydessä tulee pohdittua yhtä jos toistakin ja varsinkin talouteen liittyviä riskejä. Pienin riski on luonnollisti silloin, jos ostaa jonkun vuoden valmiina olleesta kerrostalosta (condominium) osakehuoneiston (condo). Silloin tietää miten talo ynnä muut kaikki toimivat, mutta ennen kaikkea näkee ennen maksamista, että talo on asuttu ja saatu valmiiksi.

Vaan mepä emme tietenkään tee niin miten muut tai toiset neuvovat, sillä luotettavaa ja varsinkin tasapuolista infoa on täällä vaikea saada. Jos kääntyy suomalaisen kiinteistöalan asiantuntijan puoleen, joka taatusti tietää, niin hänellä on oikeastaan aina oma lehmä ojassa omine myyntikohteineen, joita hän kohtuullisen suruttomasti kehuu ja muita joko haukkuu tai vähintäänkin väheksyy.

Joka tapauksessa  me tai oikeastaan enimmäkseen päivis on laittanut pikkuvarpaan kynnen oven väliin kohteeseen, joka parhaassa tapauksessa valmistuu kahden ja puolen vuoden kuluttua. Kuoppaakaan ei ole vielä kaivettu, joten riskit ovat suurimmat mahdolliset. Mutta käytännössä se on ainut mahdollisuus, jos haluaa saada juuri haluamansa. Sen lisäksi mitä varhaisemmassa vaiheessa varaa ja maksaa osan, sitä halvemmalla sen saa, joten arpa on heitetty sanoi Ceasar ja Soini Strandèn, jonka  niminen virtuaalihenkilö on muuttanut meille.

Pahimmillaan menee mania sinne jonnekin, joita ei taivaan tai tuonelan tielle saa mukaan kuitenkaan.
Äkkiseltään luulisi, että kohteessamme, johon asuntoja tulee 1500 kappaletta, on montakin meille kelpaavaa ja sopivaa. Vaan kun ei ollut kuin yksi, B-talossa huoneisto numero 102 . Sen puolesta jännätään tulevat kaksi ja puoli vuotta. Tätä klikkaamalla sen kuitenkin näet.

Ei kommentteja: