Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Lumi- vaan ei muita töitä

jormas: Moni on kuullut Murphyn laista, joka kai tarkoittaa, että asioita tapahtuu silloin kun ei toivoisi ja että usein jostakin seuraa vääjäämättä jotain ennalta määrättyä. Niin tai näin, mutta eilen tuli lunta sangen rivakasti, joten  mönkijällä aurauslevyineen on ollut ja olisi ollut käyttöä. Mutta kuinka ollakaan, aurauksen ollessa parhaassa vauhdissa katkesi vinssin nailonnaru, jota alan myyjät ja asiantuntijat niin kovasti suosittelivat.

Yli tunnin makasin hangessa etsien vinssin kelalta katkennutta päätä onnettomin tuloksia ja saldona oli vain kohtalainen harmitus ja kylmetys. Sitten vielä huolto, joka on palvellut minua kybällä ei suostunut vastaamaan eikä soittamaan takaisin, jonka vuoksi oli lähdettävä aamusta liikkeelle. Palvelu Bike Wordissa oli kuitenkin entisenlaista ja yhtä ensiluokkaita kaikin tavoin ja sain mönkijän heti työn alle.

Mönkijän kesäkäyttöä odotellessa
Ja kun näin toivoin ja ajattelin käyvän, oli mukanani kannettava tietokone. Ja silmien alla iso rivi pyöriä ynnä muita tarpeettomia, mutta niin kovin mukavia härveleitä. Joten mikä tässä on kaffetta juodessa kirjoittaa blogia.

Tähän aamuun mahtui vielä Miikka Rautiaisen soitto, että lähdenkö huomenna aamusta 6.30 pelaamaan tennistä. Sanoin, että mikä ettei, jos ei puhuta työasioista. Siksi näin, koska lajia ei saa harrastaa enää työpaikkaliikuntana, niin sitten ei puhutakaan töistä. Toisin oli silloin, kun työstä maksettava palkka ei ollut tärkein tekemisen motiivi, vaan sydämen asenne.

Lisäksi totesin, että täysin vallattomana puolieläkeläisenä ei selkänikään kestä kuunnella kaiken maailman jorinoita töistä, jotka aikoinaan olivat minulle siis lähes tulkoon elämää suurempia asioita. Sanon sen näin, koska näin ajattelin, kun minut lähes sorvin ääresta roudattiin piipaa-autolla Meilahteen sydäninfarktin saaneena.
Mutta edelleen on niin, kuten toissapäivänä kirjoitin ja elämä on ihmisen parasta aikaa. Vaan voi se olla toisinkin. Sen tiedämme sitten, kun jätämme ajan ja siirrymme sinne jonnekin toiseen todellisuuteen ja muotoon, jossa aikaa ei ole.

Ei kommentteja: