Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. tammikuuta 2013

Työvoitto

päivis: Tuossa näköetäisyydellä naapurissamme kiertävä Myllykylän kuntopolku tai tarkemmin sen valot ovat herättäneet meissä ihmetystä. Ensin ihmetytti, kun valot paloivat kesäaikaan 24 h ja sitten viime syksynä valot eivät syttyneet lainkaan. Aikani pimeyttä katseltuani laitoin viestin Tuusulan kunnan liikuntatoimelle. Palautteen antaminen oli erinomaisen helppoa, sillä ainakin liikuntatoimen sivuilla on paikka palautteelle.

Pitkin syksyä ja talvea olen sitten viestitellyt silloin tällöin liikuntapäällikön kanssa. Milloin hän ihmetteli, etteivätkö valot pala ja sitten taas kertoi, että kohta kyllä syttyvät. Asia oli olevinaan yhteydessä joidenkin toisten valojen kanssa. Ja sitten jossain vaiheessa liikuntatoimessa oli oletus, että valot jo palavat. Vaikka eivät palaneetkaan.

Ei kai oikeasti voi sanoa, että kyseessä olisi työvoitto, kun valot tänään olivat viimein syttyneet. Mutta tosi mukavalta tuntui huomata, että siellä ne tuikkivat. Vaikka itselleni en ole suksia hankkinutkaan, tiedän että moni on nyt hyvillään, koska pääsee ladulle hiihtämään iltaisinkin. Nythän se on onnistunut vain valoisan aikaan. Mutta kun lumi sulaa ja illat ovat edelleen pimeät, Niilon kanssa meidät taas näkee kuntopolkua kiertämässä.

Kunnan liikuntatoimelle ja erityisesti liikuntapäällikölle täytyy antaa täysi tunnustus hyvästä kuntalaispalvelusta. Hän on aina vastannut viesteihini nopeasti, jopa tänä iltana, kun laitoin kiitokset sähköpostitse, vastaus tuli nopeasti. Siis virka-ajan ulkopuolella.

Ei kommentteja: