Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 16. lokakuuta 2012

Koh Larn

Jormaksen jalat, Koh Larnin ranta ja lähes koko päivis
jormas: Jo kerran oli paino alle 92 kg, tarkalleen 91,7 virallisessa punnituksessa. Punnitus tapahtuu Raittiiden rannan tai Hyrsylanmutkan Seven elevenin edessä, jossa yhden bahtin kolikoilla toimiva vaaka on. Tänä aamuna paino oli kuitenkin 92,5, joten "en tiiä, mutta vaikeeta on" sanoi aikoinaan kohtalainen kaverini "Kettu" Kari Virtanen Jyväskylästä ja minä.Tämän aamun äijäporukkaan oli ilmestynyt päiviksen lisäksi toinenkin nainen, Hannele Vantaalta, joka kuitenkin hipsi niis sanotuissa etujoukoissa, sillä me suunnistimme lähisaarelle Koh Larnille päiväksi.
Sinne päästään reippaan puolen tunnin lauttamatkan siivittämänä. Vesi saarella on Pattayan rantoihin verrattuna kristallinkirkasta ja pohjankin näkee, varsinkin hyvillä vesillä monen metrin syvyyteen.
Tekemistä uimisen ja rantadivaaneilla istumisen lisäksi ei saarella juuri ole, mutta reippaassa 30 asteen kelissä ei paljon muuta kaipaakaan. Siis kaikin tavoin mukava paikka lähellä mannerta. Joskin kallis, sillä kaikki siellä maksaa vähintään tuplat.

Kun meillä on vuokrasuhteeseemme liittyvän hotellin uima-altaan remontti aina vaan kesken, olemme myös jatkaneet meitä vauraampien ihmisten uima-altaiden käyttöoikeuksien keräilyä, sillä vedessä on kiva ......Eilinen kierros  toi saaliiksi yhden,arvatenkin ainakin jollakin tavalla kunnallisen altaan.
Se sijaitsee aivan käyttämämme tenniskentän vieressä, joten altaaseen on mukavan matsin jälkeen pulahtaa. Myös matka Thaikodistamme kyseiseen urheilukeskukseen on kävelymatkan päässä, joten siihenkin harrastukseen vesi on oiva lisämauste.

1 kommentti:

Ramiro kirjoitti...

Vai paino-ongelmien kanssa sitä hyöritään tropiigissa. Ei täällä kylmässä pohjolassa, jossa kunnon rasvakerrokset on lämmikettä.
Ajattele positiivisesti, kun on laajalti rehevyyttä, elikä itäistä pituutta ja läntistä leveyttä, niin onpahan mitä auringossa grillaa.
Näillä pohjolan raukoilla rajoilla ei ainakaan saavutetuista linjoista peräydytä. Senhän jo Mikkelin Päämajasta annettiin päiväkäskynä, jota noudatetaan yhäkin. Isänmaallisia, kun ollaan. HK:n Sininen ei petä.