Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 25. syyskuuta 2012

Koiraruokaa

jormas: Paino 94,8 kg, joka tarkoittaa sitä, että se nousi 0,2kg edellis-aamusta. Syy siihen on, veikkaan, Seuran makoisa lihamakaroonilaatikko.
Mutta pääsääntöisesti jatkan thairuuan syömistä ja aamupalaksi otan vain kahvia ja ehkä hedelmiä.
Aiemmin taisin kirjoittaa, että säästän sillloin päivittäin ruokakuluissa 200 bahtia, joita en säilytä taskuissa, vaan annan niitä kerjäläisille sekä eräälle amerikkalaiselle miehelle, joka blogikuvien autolla ruokkii koiria sekä kerää muun muassa roskia.
Tänään jututimme kyseistä jenkkiä, joka tarkemmin sanottuna on kotoisin Hawaiin saarelta tai osavaltiosta. Hän kertoi liikuttavan tarinan aivan pienestä tytöstä sekä siitä miksi hän inhoaa tupakantumppeja yli kaiken. Mies Hawaiilta nimittäin oli pelastanut vedestä juuri tukehtumaisillaan olevan lapsen, jonka nielutorven oli tukkinut rantavedessä kellunut tupakannatsa.

Mutta palataaanka koiriin, joiden avulla tai vuoksi tämäkin tarina saa arkisen eikä niinkään ylevän lopun. Kun siis annan rahaa kulku- ja vähän muidenkin koirien ruokkimiseen, autan myös kambodzalaisia heidän mahdollisessa nälkäongelmassaan. Miten niin, ehtii joku ajatella. Siten, että kauppiaita ja salakuljettajia on monenlaisia. Aina silloin jää rajalla kiinni koiria aivan täyteen sullottuja kuorma- ja rekka-autojakin. Koirat olisivat menneet naapurimaahan ihmisille ruuaksi. Kirjoitin mahdollisessa nälkäongelmassa siksi, etten tiedä minkälaisiin ruokapöytiin koirat päätyvät. Tosin luulen, että tullin huomaan rajalle jääneillä koirilla ei ole sen onnellisempi loppu.

Ei kommentteja: