Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. syyskuuta 2012

Aamurytmejä

jormas: Eilen oli kertakaikkiaan ihmeellinen juttu painon- ja kunnonhallintaprojektini kanssa, sillä ilman mitään muutosta päivärytmiin tai syömiseen, kaikin tavoin normaaleilla kuvioilla oli paino noussut 0,7 kg, kun se tähän saakka yhtä poikkeusta lukuunottamatta on pudonnut päivittäin puolen kilon molemmin puolin.
Olin kuin maani myynyt ja kuljin murheen alhossa. Paino oli siis 94,5 kiloa. Läskiksi en kuitenkaan lyönyt, vaan tänäkin aamuna tallustimme entiseen tapaan puolitoista tuntia. Ja sitten vaakalle ja rinta rottingilla pois, sillä mittari näytti 93,6 kg.
Mikkelin maisteri ottaa condon parvekkeella
yhteyksiä maailmalle
Kävelylenkin ja elintarvekemyymälän edessä olevalla vaakalla toteutetun punnitusten jälkeen otamme kukin mieltymystemme mukaan 7 Elevenistä juomat. Minulla se usein on muutaman desin appelsiinituoremehu.

Sen jälkeen hipsimme viereisen condon altaalle, jossa tulee pulikoitua ja uituakin 34 metrin allas eestaas pari kertaa ainakin. Maailmaa parannetaan vedessä löhöten aika tovi. Vaan eipä se maailman meno taida meidän tuumailuista juurikaan muuttua.

Usein menemme Ramin condolle ja jos isännällä on mennyt lenkki ja siihen liittyvä painonhallinta kohdalleen, saattaa tiedossa Ramin tarjoamat nessikaffet.

Päivis rentona viime talvena Rantaparlamentissä
Siitä jatkan monesti yksin tai seurassa rantatuoleille, joilla "raittiiden rannassa" kokoontuu Rantaparlamentti. Ja maailman parantaminen jatkuu.
Ranta on silloin myös aamupalan paikkani. Siihen sisältyy "mixfruit", joka on lautasellinen banaania, vasimelonia, sitruunaviipale, ananasta ja mangoa. Ja palan painikkeeksi "soda water".
Puolen päivän aikaan tulee tuolien välissä kiertävä leivonnaisten myyjä, jolta otan usein kanelipullan sekä kupin kahvia. Ja näin on aamupäivä vierähtänyt.
Iltapäivän ja illan tohinoihin saatan vielä jossain vaiheessa palata.

Ei kommentteja: