Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 30. elokuuta 2012

Kaninruokaako minullekin?

jormas: Kun tapasin päiviksen ja tiesin hänen olevan kasvissyöjä, ajattelin laittaa itseni likoon, sillä oletin, että tavattaisiin vain silloin tällöin. Ja silloin tällöin tavatessa syötäisiin kasvisruokaa. Minä siis siinä ensirakkauden huumassa lupasin, että minäkin söisin tavatessamme aina kasvisruokaa. Se olisi myös enemmän tai vähemmän kätketty rakkaudentunnustus minulta.Vaan mepä laitoimmekin hynttyyt yhteen ja kasvisruuan syömisen suhteen ja sijaan söin reippaasti sanani. Ainoan kerran muuten, kun sen olen muuten päivikselle tehnyt.
Mutta kun katson kasvissyöjiä, joita on päiviksen lisäksi Jokilaakson piha täynnä, muun muassa Kani-ykkösiä ja Kani-Kärkkäisiä, niin kyllä minä aidosti nostelen kasvissyöjille hattua ruokatapojen suhteen, sillä eläinten surmaaminen on minulle tosi inhottavaa puuhaa, vaikka niitä syönkin. Kaksinaamaista touhua siis minulta.

Syysrasteilla nautittiin myös Kristuksen veri ilman alkoholia
Syysrastit tuli hoideltua osaltamme hienosti päätökseen ja pitämäni tietokilpailu on edelleen aivan yhtä suosittu kuin kymmenen vuotta sitten. Kilpailulomakkeita jaoin noin 40, joista palautettiin 9. Joten jos joukkueessa on keskimäärin 4 henkilöä, niin lähes puolet mukana olleista osallistui kisaan loppuun saakka ja palautti vastaukset. Kysymykset ovat kohtalaisen vaikeita, sillä poimin niitä muun muassa Suomen ja Norjan mestaruuskisoista. Mausteeksi väliin otan MM-tason kysymyksiä. Huonoimmillaan on oikeita vastauksia reippaat kolmasosa ja parhaimmillaan vääriä alle kolmasosa vastauksista. Että "onks tietoo", kyseli trokarilta pimeän pullon hakija ja minä tietokilpailussa? Porukalla Syysrasteilla on siis tietoa ja sitä on myös oikein paljon. Mutta kieroa porukkaa vastaajien joukossa on, se täytyy todeta saman tien. Kun kilpailua avatessani, sanoin, että on vähän itsensä kusettamista katsella vastauksia netistä, niin osa jengistä on ymmärtänyt sen niin, että netistä katsomisen sijaan pitää kilauttaa kaverille, joka sitten penkoo vastauksen. Arvaan kyllä mistä. Joten kilpailuvietti on kova ja kun tässä kisassa en dopingit auta, on keksittävä muuta lusmuilua.¨

Konttikoti etenee nyt rakennusluvan saatuamme vauhdilla ja eristeet tulivat eilen verstaalle. Joten Samarian miehilla on täysi rähinä päällä ja veikkaampa, että intoakin vaikka muille jakaa.
Ja mikä on touhutessa, kun on mielenkiintoinen hanke. Siinä tarvitaan melkoisesti uudisraivaajan henkeä, sillä vieläkään ei ole tietooni tullut, että joku olisi tehnyt Suomessa rakennusluvan mukaisen asunnon merikonteista.´
Tarinointi päiviksen kanssa yhteisessä blogissamme ainakin osaltani painottuu nyt enemmän siihen, että seuraamme konteista tehtävien Duo- ja Sinkkukotien valmistumista.

Ei kommentteja: