Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kauppareissulla

päivis: Kiuruvesi jäi taakse jo aamusta ja palailimme Pohjanmaan kautta kohti Nokiaa ja huomisia rippijuhlia. Jokin nimittäin veti käymään Kyläkauppa Keskisellä. Mitään erityistä asiaa sinne ei tietenkään ollut, mutta ainahan sitä jotain keksii perusteluksi, miksi pitää päästä shoppailemaan hehtaarihalliin.

Veimme sinne työllä hankittuja eurojamme kahden lounasbuffetin verran sekä ostimme 12-litraisen vedenannostelijan, jollaista olen pitkään halunnut ja netistä löytänyt noin kaksi kertaa kalliimman. Hankinta oli siis edullinen, kuten Keskisellä asioidessa kai pitääkin olla. Myös vedenkeitin lähti mukaan. Sekin on ostos, jota on tullut mietittyä jo jokunen tovi. Ei ollut valikoiman halvin, mutta ei kalleinkaan. Jostain puolivälistä tarjousmyynnistä.

Keskisen ruokapuolen muistelin olleen jotenkin houkuttelevampi, mutta nyt ainakaan sieltä ei silmiin sattunut mitään erityisempää. Jostain pihapuodista, vai mikä liikkeen nimi olikaan, löytyi aivan ehdottoman tärkeä tarvike: hyttyslakki. Nyt olen paljon paremmin varustautunut, kun seuraavan kerran painun mustikoiden perässä metsään. Eikä ollut paha hintakaan: 2,75 euroa.

Nokialle emme vielä päässeet, vaan jäimme jonnekin Kurun maisemiin. Löytyi uimaranta ja ystävällisen neuvon opastuksella myös tasainen peltotilkku järven poukamassa, jossa kuulemma on aiemmin ollut karavaanareiden parkkialue.

Ei kommentteja: