Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. helmikuuta 2012

Pirkko-prinsessa

jormas: Rami oli blogikommentissaan pohtinut pitääkö hänen tukea elämää, joka on ilmiselvästi tuhoon vievää. Hyvä kysymys. Taisi olla kyse siitä, kun olen hyväksynyt kadulla asuvalle viinipullon oston. Rami taitaa olla edelleen tupakkimiehiä ja taisi ilolla ottaa vastaan entisen työnantajansa ja ehkä nykyisenkin hyväksynnän, että saapi käydä työajalla tupakalla ja saada siltäkin ajalta palkan, Joten pata kattilaa helposti soimaa, sanon minä.
Ministeri Räsänen on joutunut ravintolakansan hampaisiin, kun meni
ehdottelemaan, että kuppilat voisivat laittaa luukkunsa tuntia aikaisemmin kiinni. Netissä on kerätty listaa Räsäsen erottamiseksi ministerin pestiltä ja nimiäkin on monta kymmentä tuhatta. Hämmästelen porukan omaan napaan tuijottamista ja huonoa sitäkin. Viinaa ja kaljaaa pitää saada näemmä joka ikisestä paikasta ja aina. Ja sitä pitää saada myös oman kerrostaloluukun alakerrassa olevalta elintarvikekioskilta. Ja sitten ihmetellään, kun ei voi laittaa ilman aikuista omia muksuja hakemaan iltajäätelöä, jota olisi mukava napostella, jos sattuu naapuri tai joku muu tuttu tupsahtamaan iltakylään. Nimittäin se alakerran elintarvikekioskin kaljanmyynti tuo mukanaan myös saman talon hörhöt vieraineen. He kun kulkevat siellä missä rahapäivänä asustaa kukin kööristä. Kioskilla ilman vahtia saattaisi mennä äidin ja isukin pikku kullannuppujen jäätelörahat janoisempiis suihin. Joten jos itse voisi pikkuisen ajatella, että olisiko kuitenkin päihteettömillä saarekkeilla, jotka tukisivat myös tilanneraittiutta oma sijansa, joka olisi meidän kaikkien etu. Nyt kun ei enää saa kapakassa sauhutella, on tullut monta viihtyisää ruokapaikkaa ainakin itselle lisää. Ja kun entisenä juoppona saisi vielä örveltäjät kuppiloista pois, niin viihtyisyys lisääntyisi entisestään.
Mutta päivän uutinen on naapurimaan pikku-prinsessan syntymä. Puoliseitsemän-ohjelma TV 1:llä järjesti kilpailun, jossa prinsessa sai suomenkielisen nimen. Hänestä tuli Pirkko ja huomenna sílle saattaa Ruotsin hovi ilmoittaa naapurikielisen vastineen.

Ei kommentteja: