Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 27. lokakuuta 2011

Nauru pidentää ikää, jos ei naura kuollakseen

jormas: Tänään töppäsin, sillä minun piti olla yhteistyöneuvotteluissa Vihdissä, mutta kun oma puhelin tilttasi ja on korjattavana, niin eipä olleet kalenteritiedot kaikilta osin tallentuneet vaihtolaitteeseen. Onneksi saimme uuden ajan huomiselle, joten nyt on mentävä pelipaikalle nöyrin mielin.
Tukiasunto siinä tilassa, jollaiseksi asukas
sen sisusti kuukaudessa
Myös Näkövammaisten Keskusliitosta oltiin yhteydessä yhden myytävänä olevan kiinteistön vuoksi. Sitä menen NKL:n talouspäällikön kanssa katsomaan ensi viikon alussa.
Karismakotipalaveriakin on pidetty sekä toimistoa kalustettu, joka alkaakin olla, kuten kadun kansa sanoo, julistusta vaille valmis.
Harmillista oli, että atk-apu ei saanut vanhasta koneestani valokuvia ulos, vaan taivaan tuuliin meni melkoinen valikoima elettyä hsitoriaa. Tietysti joku voi todeta, että entäs varmuuskopiot, johon voin vain sanoa, että niinpä.
Tänään on Liiton hallituksen kokous, joten Sininauhatalolla on vipinää keskivertoa enemmän. Myös tuulahduksia maakunnista on ilmassa.
Kävin myös pikku palaverin Salovuoren vetämän Vihreän hankkeen tienoilta ja kyselin tarkoitukseen Katulähetyksen Jemina-alusta Jyväskylästä. Mutta katsellaan syntyykö tästä jotain hyvää päihdehuoltoon.

Ei kommentteja: