Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. lokakuuta 2011

Muuttotöissä

jormas: Tänään tein muuttoa. Monta kuukautta on työhuoneasiani ollut niin sanotusti hunningolla. Vaikka Sininauhasäätiössä on melkoisesti tiloja, kuten työntekijöitäkin, ei sieltä löytynyt minulle työhuonetta. Monta kertaa oli mieli maassa, sillä minulle se viestitti paljon muun muassa siitä kuinka tekemääni työtä arvostetaan tai se on kurssissa ylipäätään.
Valitettavasti jormas on pois ja minulla ei ole tänään vastaanottoa
Työtilani oli ikkunaton varasto, jonka olisin sissustanut jormamaisesti. Moni kävi sitä katselemassa, sillä huone henki Sininauhaa koko sen historian ajalta, mutta luonnollisesti viimeiseltä kolmeltakymmeneltä vuodelta enemmän, jolloin olen ollut mukana itse. Minulle jäänee ikuiseksi arvoitukseksi miksi jouduin luopumaan kyseisestä huoneesta.Kerran, kun tulin jostakin reissusta, oli työtuolini valloittanut varsin oivan näköinen sijaistaja. Huumorilla työtoverieni tekemä tyyppi ilahdutti mieltäni suuresti.
Uusi työhuoneeni on Sininauhaliiton toimitalolla Krämertintiellä, joten jälleen kerran lähdetään uudella alulla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkin on koekommentti, että saisin tietää ovatko asetukset nyt siten kohdallaan, jotta kommentin voi laittaa nimettömänä, kun valitsee profiiliksi: Nimetön.

Anonyymi kirjoitti...

Terve Jomppe. Se oli muuten aika hieno sijaistaja silloin vanhoihin hyviin aikoihin ;-) mut näillä nyt mennään. T. LENKKEILY kaverisi hakkis jr ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ota jr maltillisesti kommenttien kanssa, sillä äkkinäinen liikunta saattaa aiheuttaa sormiin tai peräti ranteeseen rasitusvamman. jormas

Eima kirjoitti...

"Tikulla silmään, joka vanhoja muistelee" - mutta omat luopumisen tuskat heräsi henkiin, kun tuon kirjoituksesi lokakuulta luin.Itse j
jätin haikeana työhuoneeni Toivontalolla ja melkein itku tuli, kun viikko sitten kuulin, että rakas keinutuolini on viety vintille. Edes se ei seuraajalle kelvannut. Tuon jälkeen olen jättänyt jo kaksi työhuonetta. Nyt on sisustettu kaksi uutta, mutta milloin ne on jätettävä on hämärän peitossa.
Muuten siellä Krämertintiellä posti ei sinua tuntenut.