Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 14. lokakuuta 2011

Aloitamme uutta

jormas: Morjens kaikki mahdolliset lukijat tai ylipäätään näillä sivuilla kävijät. Olemme pitäneet blogia parissakin eri paikassa. Toinen on ulkomuistista ollut Vuodatuksessa ja taitaa löytyä ainakin hakusanalla Elämän tähden. Ja toinen on ollut Sininauha Oy:n kotisivuilla ja löytynee sieltä hakusanoilla. Nyt yhdistän hieman käytäntöjä ja toivon saavani mukaan joitakin muitakin kirjoittajia.
Sininauha Oy:n sivuilta siirryn siksikin pois, että kirjoitan paljon muustakin kuin Sininauhoihin liittyvistä asioista. Mutta ehkä edellä mainittuakin tärkeämpää on, että jossain vaiheessa jatkossa aion tarkastella julkisesti päihdetyön historiaani. Haluan tehdä sen oikeudenmukaisesti ja kriittisesti, mutta en halua tehdä sitä nykyisen enkä entisen työnantajani kotisivuilla.
Aikaa vietän nykyisin melkoisesti myös Thaimaan Pattaylla, jossa minulla on vaimoni Päivi Strandénin (päivis) kanssa pieni vuokra-asunto. Itse asiassa tätäkin kirjoitan alkuillasta Thaikotimme olohuoneen sohvalla maaten. Kuulin nimittäin, että suomalaiset tekevät liikaa istualtaaan töitä, joten pyrin nykyisin tekemään sitä enemmän makuuasennossa. Mukaan liitän tähän kirjoitukseen valokuvan, joka on otettu kotikadultamme merelle päin.

Ei kommentteja: