Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Nauru pidentää ikää, jos ei naura kuollakseen

Jormas: Sanoja on mukava väännellä ja käännelle sekä pohtia niiden tarkoitusta. Päivis kirjoitti, että hänen työuransa tai aínakin siinä jokin on ollut rikkonainen. Samaa sarjaa lienee puolinainen. Minulle vaimoni on kuitenkin aina ollut kokoNainen.

Samaan sarjaan kuuluu, että elämässä tapaa ja kohtaa ihmisiä, joilla voi olla kyyneleitä tai kyyn eleitä. Olen tavannut molempia.

Varsinaisella ja rakojätkällä on niilläkin omat merkityksensä. Ja sillä, että on veitikka silmäkulmassa tai pussit silmien alla. Suomennan, jos ei oma oivallus riitä.

Mutta Marita, Päivis, Jarkko, minä olemme puuhastaneet oikein tosissamme Omia polkuja kulkevien kivijalkakaupan eteen. Ensí viikolla  sen avaamme ainakin jollakin tavalla. Hanke kaikkine oheiskuvioineen on ollut hyvin mielenkiintoinen.

Varmasti tulee toistettua blogissa jo moneen kertaan sanottua, mutta sen sanotaan olevan opintojen äiti. Ja kuten toissa päivänä kirjoitin, kertauksista huolimatta minusta ei ollut oppilaitosopiskelijaksi. Elämän koulu ja sen omat polut ovat olleet minun juttuni.

Mutta maailma on täynnä perässähiihtäjiä ja taas toisaalta meillä jokaisella on omat polkumme.

"Koirat haukkuvat, mutta karavaani jatkaa kulkuaan ja ensimmäisistä vankkureista on paras näköala." Tervetuloa siis luomaan kanssamme omia polkuja Hyrylän keskustaan, Kaupparaitti 5.

Ei kommentteja: