Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tervetuloa syrjäytymisen vauhdituskursseillemme

jormas: päivis kírjoitti väliinputoutujista. Hyvä sana ja sillä varmasti tarkoitetaan muuta kuin syrjäytynyt tai syrjäytetty, sillä hehän ovat laidalla. He eivät voi siis enää pudota mihinkään väliin.
Mutta haluatko sinä olla kuten muut tai haluatko kentíes jotain uutta kokemusta elämääsi ja  pudota esimerkiksi väliin? Tai jos se ei tunnu oikealta, niin haluatko kokea olevasi syrjäytetty? Meillä olisi tarjota paljon eri tasoisia paikkoja kaikin tavoin syrjemmältä, jolloin voisit kokea omakohtaisesti syrjässä olemista. Niitäkin paikkoja meillä olisi tarjolla siis useita eri tasoja. On sellaisia, joissa voit vaan olla ja me puolestasi syrjäytämme sinut kaikesta mahdollisesta. Sitten on aktiivisemmille toimijoille aktiivipaikkoja, jossa voit vaikuttaa omaan tilaasi ja sinulla on mahdollisuudet ikäänkuin vauhdittaa alamäkeäsi ja päästä syrjään kaikesta huomattavasti nopeammin. Takaamme vuoden kurssituksen jälkeen sellaiset tulokset, jotka ovat osa elämääsi koko maallisen vaelluksesi loppuun saakka.
Kursseillamme opastamme kädestä pitäen miten kaikki lyödään niin sanotusti läskiksi. Nämä kurssit ovatkin olleet nykyisin hyvin suosittuja varsinkin niille, jotka eivät etsi kunniaa, sillä toimimalla edes suunnilleen ohjeidemme mukaan, ei sinulle kunnian kukko kauaa laula.
Sangen nopeasti ystävät ja tuttavat alkavat karttaa sinua ja sukusikin pohtii, miten sinut saisi kaiken ulkopuolella ja vaihtamaan vähintään ainakin sukunimesi. Olisiko tälläisille kursseille markkinoita markkinataloudessa, jossa kaupataan lähes kaikkea?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tiedän että kyseinen koulutus on ollut käytössä jo vuosituhanne alusta saakka sininauhasäätiöllä ainakin.